Opdrachtgever

Wij zijn op dit moment druk met de funding

Looptijd

Voorjaar 2015 tot en met einde schooljaar 2016

Weekendtalent

Persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling van kinderen van 10 – 14 jaar.

Wat willen we bereiken?

Vergroten van zelfkennis (talent, interesses, kwaliteiten): ‘waar ben ik van?’

Vergroten van sociale- en levensvaardigheden: hoe kan ik mezelf presenteren? Hoe ga ik om met dingen die moeten en dingen die ik voor mezelf wil doen (studievaardigheden, tijd en ruimte)

Breder leren kennen van de maatschappij en zichzelf daarin plaatsen: welke mogelijkheden zijn er en wat betekent dat voor mij? (ontluiken interesses/mogelijkheden, experimenteren, nieuwsgierigheid aanwakkeren, kennis opdoen)

Verbinding met de regio

Verschillende professionals uit alle geledingen van onze lokale samenleving brengen vanuit hun professie passie en kennis met de kinderen. Het programma wordt gecoördineerd vanuit de Stichting door twee professionele coördinatoren verbonden aan Droom van Zwolle, ondersteund door vrijwillige talentcoaches, op hun beurt worden getraind. Het programma leidt tot inspiratie van en verbinding tussen alle betrokkenen.